Senyalització dels pobles fallaires

3 de maig de 2021

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida,  com a soci del projecte Prometheus, participa en l’acció 4 ”Divulgació i innovació transfronterera” i més concretament en la realització de l’activitat  4.4 “Materials de comunicació i divulgació per a pimes i organismes locals”

Emmarcada en aquesta activitat es preveu la creació d’un “Kit” de comunicació adreçat a les pimes i als organismes locals amb la finalitat de facilitar el desenvolupament de les seves activitats culturals.

Els elements que inclou el kit són els continguts i el disseny de la senyalització de pobles fallaires, les rutes al voltant de la festa i la seva localització, així com un fullet explicatiu i una guia.  

Per a la realització d’aquest Kit, el Patronat de Promoció Econòmica ha contractat l’empresa:  Sui Generis-Comunicació Creativa.

Imatge: https://www.fallesandorra.com/

Un cop realitzat el disseny es durà a terme una presentació del mateix a tots els socis del projecte, així com a les empreses i organismes locals vinculats amb les falles, els quals tindran l’opció d’adaptar tots els materials a les seves necessitats per tal de comunicar i divulgar les seves festes i activitats.

Text: PROMECO