Senhalizacion dels pòbles fallaires

3 de maig de 2021

Lo Patronat de Promocion Economica de la Deputacion de Lhèida, coma sòci del projècte Prometheus, participa a l’accion 4 ”Divulgacion e innovacion transfronterera” e mai concrètament a la realizacion de l’activitat 4.4 “Materials de comunicacion e divulgacion per pimes e d’organismes locales”

Enquadrada en aquela activitat se prevegèt la creacion d’un “Kit” de comunicacion adreçada a las pimes e als organismes locales amb la fin de facilitar lo desvolopament de las siás activitats culturalas.

Los elements que compren lo kit son los contenguts e lo dessenh de la senhalizacion de pòbles fallaires, las rotas a l’entorn de la fèsta e la siá localizacion, aital coma un fullet explicatiu e una guida.

Per la realizacion d’aquel Kit, lo Patronat de Promocion Economica a contractat l’empresa: Sui Generis-Comunicació Creativa.

Image: https://www.fallesandorra.com/

Un còp realizat lo dessenh se menarà a tèrme una presentacion del meteis a totes los sòcis del projècte, aital coma a las entrepresas e organismes locales ligats amb las falhas, los qu’auràn l’opcion d’adaptar totes los materials als sieus besonhs per’mor de comunicar e divulgar las siás fèstas e d’activitats.

Tèxt: PROMECO