Participem al IX Congrés Internacional d’Educació y Aprenentatge

9 de octubre de 2020

La Càtedra presenta una comunicació virtual sobre Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus

Marc Ballesté, coordinador de projectes relacionats amb Falles, Haros i Brandons de la Càtedra d’Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus, explica un dels nostres principals projectes en una presentació sota el títol “Una propuesta didáctica para el desarrollo transversal del currículum en educación primaria mediante el Patrimonio Cultural Inmaterial UNESCO de los Pirineos. Diseño y pilotaje del proyecto”.

Ballesté explica la proposta didàctica en relació a les festes del foc: les maletes pedagògiques, els seus objectius i la metodologia que s’aplica. La intervenció s’ha fet de manera virtual. La podem veure a les xarxes del Congrés i al canal de YouTube de la Càtedra.

El Congrés Internacional d’Educació i Aprenentatge, organitzat per Global Knowledge Academics (GKA), explora els canvis científics, tecnològics, polítics, culturals, econòmics i socials, i com aquests influeixen en l’educació i l’aprenentatge. L’esdeveniment contribueix a l’intercanvi d’idees en aquest camp mitjançant el foment de la diversitat i la integració”.

Projecte cofinançat pel FEDER

Text: Càtedra Pirineus